Select your language ▼
Select your language ▲
≡≡Ltool MENU
website Recommended
Gjuha japoneze
Gjuha kineze
Gjuha koreane
Gjuha angleze
Bota/Travel
varg/Të dhëna
data
ekonomi/Financa
HTML, CSS, Interneti

World Orën

Current në vende të ndryshme dhe fusha. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen për orën më të shpejtë në kërkim të vendit të veçantë gjithashtu. ☀ ikonë = ditë. ★ ikonë = natë.

Afrika e Jugut
Korrik 11 Sht 10:59 e paradites ☀
Algjeri
Korrik 11 Sht 09:59 e paradites ☀
Andorrë
Korrik 11 Sht 10:59 e paradites ☀
Angolë
Korrik 11 Sht 09:59 e paradites ☀
Anguilë
Korrik 11 Sht 04:59 e paradites ★
Antarktikë (Casey)
Korrik 11 Sht 07:59 e pasdites ☀
Antarktikë (Davis)
Korrik 11 Sht 03:59 e pasdites ☀
Antarktikë (DumontDUrville)
Korrik 11 Sht 06:59 e pasdites ☀
Antarktikë (Mawson)
Korrik 11 Sht 01:59 e pasdites ☀
Antarktikë (McMurdo)
Korrik 11 Sht 08:59 e pasdites ☀
Antarktikë (Palmer)
Korrik 11 Sht 04:59 e paradites ★
Antarktikë (Rothera)
Korrik 11 Sht 05:59 e paradites ★
Antarktikë (Syowa)
Korrik 11 Sht 11:59 e paradites ☀
Antarktikë (Troll)
Korrik 11 Sht 10:59 e paradites ☀
Antarktikë (Vostok)
Korrik 11 Sht 02:59 e pasdites ☀
Antiga dhe Barbuda
Korrik 11 Sht 04:59 e paradites ★
Arabia Saudite
Korrik 11 Sht 11:59 e paradites ☀
Argjentinë (Argentina/Buenos Aires)
Korrik 11 Sht 05:59 e paradites ★
Argjentinë (Argentina/Catamarca)
Korrik 11 Sht 05:59 e paradites ★
Argjentinë (Argentina/Cordoba)
Korrik 11 Sht 05:59 e paradites ★
Argjentinë (Argentina/Jujuy)
Korrik 11 Sht 05:59 e paradites ★
Argjentinë (Argentina/La Rioja)
Korrik 11 Sht 05:59 e paradites ★
Argjentinë (Argentina/Mendoza)
Korrik 11 Sht 05:59 e paradites ★
Argjentinë (Argentina/Rio Gallegos)
Korrik 11 Sht 05:59 e paradites ★
Argjentinë (Argentina/Salta)
Korrik 11 Sht 05:59 e paradites ★
Argjentinë (Argentina/San Juan)
Korrik 11 Sht 05:59 e paradites ★
Argjentinë (Argentina/San Luis)
Korrik 11 Sht 05:59 e paradites ★
Argjentinë (Argentina/Tucuman)
Korrik 11 Sht 05:59 e paradites ★
Argjentinë (Argentina/Ushuaia)
Korrik 11 Sht 05:59 e paradites ★
Armeni
Korrik 11 Sht 12:59 e pasdites ☀
Arubë
Korrik 11 Sht 04:59 e paradites ★
Australi (Macquarie)
Korrik 11 Sht 07:59 e pasdites ☀
Australi (Adelaide)
Korrik 11 Sht 06:29 e pasdites ☀
Australi (Brisbane)
Korrik 11 Sht 06:59 e pasdites ☀
Australi (Broken Hill)
Korrik 11 Sht 06:29 e pasdites ☀